Vårt DNA er et kvalitetsstempel

Vi i Essence Creative leverer og har levert kvalitet gjennom flere år. Vi er et reinspikka reklame-, design- og kommunikasjonsbyrå som tar godt vare på nye og gamle kunder. I stedet for å bygge opp et stort byrå med mange ansatte, trekker vi inn ekstern fagkompetanse og bygger opp et team rundt kunden. Det er bra for prosessen, budsjettet og resultatet.

Din bedrift eller organisasjon har en historie å fortelle. Den er viktig, relevant og trenger å bli hørt! Vår lidenskap er å jobbe med din historie, skape den, slik at det riktige budskapet når den riktige målgruppen til enhver tid. Vi hjelper deg å finne din egen, unike og engasjerende story. På den måten får du flere, trofaste - og engasjerte kunder!

Her kan du se eksempler på jobber vi har gjort >>

Ryddige prosesser

Vi liker å ha en ryddig fremdrift med deg som kunde. Derfor er budsjetter og levering alltid som avtalt. Endrer prosjektet seg underveis, er det vårt ansvar å informere og avklare endringer. Målet er å oppnå det beste resultatet for kunden.

Første steg er å kartlegge behov og bli enige om fremdrift/pris. Vi har utviklet vår egen EC-prosess hvor det er fokus på å ha et transparent samarbeid, uten skjulte kostnader. En typisk prosess vil se slik ut, se modellen til høyre:

Betingelser, se vår standard kundeavtale

Essence Creative branding

I nær dialog med deg som kunde bistår vi i EC med analyser og strategisk kommunikasjon, samt foreslår riktige tiltak. For å lykkes er det viktig å sette langsiktige mål, og tydelig kommunisere kundens behov på en måte som engasjerer. I dag er det er viktig å være tilstede på sosiale medier og å engasjere publikum gjennom dialog på kundes egne sider og profiler. Nøkkelord her er godt innhold og rask respons på de ulike plattformene.

Vi har lang erfaring og et stort nettverk som vi jobber tett med.

Vi leverer alt innen grafisk formgivning; identitets-programmer, brosjyremateriell, magasinlayout, digitale flater som bannere og digitale boards, informasjonsfilmer og motion-graphic. Vi utfører også ekspressoppdrag for ECs kunder.